Intuitio näkyväksi

fI

Intuitiivinen korttitulkinta

Korttien tarkoitus on tuoda esiin tavallisia asioita joita elämässä kohdataan, toimien elämän peilinä. Tulkinta tarjoaa kannustavaa ja kehittävää tietoa, itsetutkiskelua ja vahvistaa intuitiota, samalla avaten ja tuoden tietoisuuteen oivalluksia sisimmästä.

Korttien avulla voi nostattaa esiin sellaisia asioita joita ei ole tullut miettineeksi mutta joiden miettimisestä saattaa olla hyötyä oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta.

Kyse ei siis ole ennustamisesta, vaan mahdollisuudesta itsensä tutkiskeluun, saada avuksi tietoa, josta on apua ja hyötyä, nyt ja jatkossa.

Korteista näkyy vain se mitä olet valmis näkemään ja vastaanottamaan.

Voit esittää omia kysymyksiä tai antaa korttien kertoa intuitiivisesti juuri sinulle tässä hetkessä tarvitavan tiedon. Tulkinnat sisältävät rakkaudellista ja kannustavaa sanomaa.

Tulkinnat kasvokkain tai puhelimitse / skype, ajanvaraus ja maksu etukäteen.

Tulkinta 49€

Varaa aika info@suntahti.fi tai 050 537 5564.

Kortteina käytän jotain seuraavista: Rebecca Campbell – Work your light oracle cards; Colette Baron-Reid Wisdom oracle cards; Colette Baron-Reid – The Crystal Spirits oracle cards. Kaikki kortit ovat positiivisia, samoin kaikki tulkinnat – sinun tietäsi tukevia.

Voit tilata Tarot tulkinnan myös paikan päälle, kotiin, syntymäpäiväjuhliin tai polttareihin, min. 8 hlö ryhmä tai sopimuksen mukaan.