Luovuusmatka

Lähdetkö kanssani iloiselle ja intuitiiviselle luovuusmatkalle?

Luovuusmatka koostuu viidestä yhteisestä illasta värien kera, meren äärellä.

Tutustumme värien maailmaan ilon ja leikin kautta. Tutkimme abstarkitin maalaamisen tekniikoita kuin pienet lapset uteliaana ja mieli avoimena. Sukellamme meditoiden mielikuvitusmaailmaamme ja sisäisen lapsen äärelle. Tutustumme  meidän oppaisiin oli ne sitten suojelusenkeleitä, yksisarvisia, mestareita tai läheisiä poisnukkuneita. Vinkkejä miten henkioppaiden kanssa voi työskennellä. Jokaiselle osallistujalle teen astrologisen syntymäkartan, opastan löytömään kartalta oman Aurinko, Kuu ja nuosumerkin sekä tiedostamme oman luovuuden teemoja astrolgian avulla.

Ja hei, et tarvitse mitään aiempaa kokemuksesta maalaamisesta, astrologiasta tai henkioppaista! Tule vain avoimin ja iloisin mielin paikanpäälle, kaikki muu selviää sitten ihan itekseen ja ajan kanssa.

Värit ja tekniikat: väriympyrä, vastavärit, värien sekoitus, struktuuri

Meditaatiot: intuitiivisia ohjauksia oman itsensä, sisäisenlapsen ja luovuuden lähteen äärelle

Henkiopas: mediaalisia harjoituksia henkioppaiden kanssa työskentelyn aloittamiseen

Astrologia: kolme päämerkkiä, aurinko, kuu ja nouseva merkki, luovuuden teemat ja lähteet henkilökohtaisella astrologisella syntymäkartalla.

Viiden illan teemat nivoutuvat yhdeksi kokonaisuudeksi. Illat ovat 4h mittaisia, klo 17-21 ja päivämäärät:   ke 12.6.  / ma 24.6. / ma 8.7. / 30.7. / 15.8. 

Suosittelen osallistumaan kaikkiin viiteen iltaan yhtenäisyyden ja energia ylläpitämiseksi. Sairastumiset ja muut elämän esteet ymmärretään.

Hinta 49€ ilta, yhteensä viisi iltaa 245€. Ensimmäisellä tapaamiskerralla halutessasi voit maksaa kaikki viisi iltaa etukäteen, hinta 220€

Kurssi sisältää maalit, canvas pohjan 50x70cm, tee/kahvi, pientä tarjoilua, rauhallisen ja kauniin paikan meren äärellä.

Paikan päällä mahdollista ostaa isompia tai useampia canvas taulupohjia.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset kirsiteresa@suntahti.fi