AstroMediaalinen kurssi – VAASA

AstroMediaalinen kuuden päivän kurssi –

ilo, intuitio ja luovuus

Kurssipäivät lauantai ja maanantai klo 10-16:   la 28.9., la 26.10., la 23.11., vuonna 2025; ma 6.1., la 8.2., ja la 8.3.

Kaikki on energiaa, ja kurssilla opimme tunnustelemaan energioita ja tutustumaan myös henkioppaaseemme. Kaivaudumme syvälle omaan itseemme mm. astrologian avulla. Vahvistamme omia henkisiä lahjojamme erilaisilla mediaalisilla harjoituksilla: mm. kanavointi/viestinvälitys henkimaailmasta, piirrämme ja kirjoitamme yhdessä henkimaailman kanssa, psykometriaa, energiahoitoa, ohjattuja meditaatioita. Kurssi sisältää myös kotitehtäviä.

Kurssilla:

 • saat välineitä itsetutkiskeluun, ja opit ymmärtämään itseäsi paremmin
 • saat astrologian avulla tietoa siitä mitä jo osaat ja mitä olet tullut tänne oppimaan
 • tutustut ja vahvistat yhteyttäsi omaan henkioppaaseesi
 • kehität omia henkisiä lahjojasi
 • opit luottamaan intuitioosi ja henkimaailman apuun
 • opit ilmentämään mm. kiitollisuuden avulla
 • löydät ilon omasta luovuudestasi
 • vahvistat luottamusta itseesi ja omiin lahjoihisi
 • ymmärrät paremmin menneisyyttäsi ja tapahtuneita
 • opit piirtämään ja kirjoittamaan yhdessä henkimaailman kanssa

MEDIAALINEN

Kehitämme ja vahvistamme omia henkisiä lahjojamme erilaisilla mediaalisilla harjoituksilla: mm. teemme ohjattuja meditaatioita, joissa tutustumme omaan henkioppaaseen ja suojelusenkeliin, välitämme viestejä henkimaailmasta, piirrämme ja kirjoitamme/kavavoimme yhdessä henkimaailman kanssa (kaikki osaavat), luemme energioita esineistä – psykometriaa ja teemme energiahoitoa toisillemme. Kurssi sisältää myös kotitehtäviä.

ASTROLOGIA
Jokaisen astrologiselta syntymäkartalta käymme läpi:
Kuun nousu- ja laskusomut
Kuun nousulomu edustaa sielumme kehityssuunta tässä elämässä, joka voi toimia suunnannäyttäjänä minne edetä elämässä – ikäänkuin sielun kompassi
Kuun laskusolmu näyttää meille ne taidot jotka jo osaamme joita ihminen käyttää automaattisesti ja ajattelematta. Kertoo menneistä elämistä, voi auttaa ymmärtämään tässä elämässä ilmeneviä haasteita ja saattaa tuoda esiin syy-seuraussuhteita.
Ajanlaatu
Hahmotamme miten Uusikuu ja Täysikuu näkyy omalla kartalla, sekä ajanlaadun energian ilmentymisen, mahdollisen kontaktin, energisoinnin omalle syntymäkartalle .
Luovuus
Tuomme tietoisuuteen oman luovuus pontentiaalimme sekä mahdolliseset blokit.
Erikoiskarmat
Kuunsolmuista muodostuvat erikoiskarmat huomioimme, niiden mahdolliset vaikutukset tässä elämässä yleisesti.


Mediaalisiin harjoituksiin, tehtäviin kuten astrologisiin aiheisiin vaikuttaa usein myös ryhmän kiinnostuksen kohteet ja voimme mukauttaa sisältöä tarpeen mukaan.

Kurssipäivän hinta on 95 €/päivä, 6 päivää yhteensä 570€ jonka voi maksaa kortilla tai käteisellä. Se sisältää materiaalit sekä teetä ja pientä purtavaa. Ota mukaan omat eväät.

Sitovat ilmoittautumiset kuuden päivän mediaaliselle kurssille viimeistään 18.9.: kirsiteresa@suntahti.fi tai info@marjaanakaakinen.fi

Paikka:  Vaasa, tila selviää myöhemmin

Kurssin ohjaajina toimivat:

 • Kirsi-Teresa Kivelä, SunTähti, astrologi, sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja, LCF, energiahoitaja
 • Marjaana Kaakinen, meedio, energiahoitaja, reinkarnaatioterapeutti, hyvinvointineuvoja