Kivimandala – kaunis luomisen magneetti

MANDALA JA MANIFESTOINTI

MANDALA ON SYMBOLINEN KUVIO, JOTA KÄYTETÄÄN PYHISSÄ RITUAALEISSA JA MEDITOIMISEN APUVÄLINEENÄ.

Mandala edustaa pohjimmiltaan maailmankaikkeutta. Se on pyhitetty alue, joka toimii jumalten astiana ja universaalien voimien keruupisteenä. Kun ihminen eli mikrokosmos menee henkisesti mandalan sisään ja siirtyy kohti sen keskustaa, hänet johdatetaan analogisesti kosmisen hajoamisen ja takaisinyhdentymisen prosessien läpi – wikipedia

MANIFESTOINTI ON TIETOISTA LUOMISTA

Manifestointi tarkoittaa tietoista luomista ja luominen alkaa aina energiatasolla.

Luot elämääsi joka hetki, tunteet, ajatukset, sanat sekä mielikuvat ovat sinun voimakkaita luomisvälineitä.

Kun tiedostat, että juuri sinun omilla alitajuisilla uskomuksilla on suuri vaikutus juuri sinun elämään, autat itseäsi ottamaan 100% vastuun omasta elämästä. Näin otat oman voimasi itsellesi, sekä vallan ja vastuun vaikuttaa omaan elämääsi.

MANDALAN TEKEMINEN

Ensiksi tulee asettaa selkeä tavoite mitä haluat saavuttaa kivimandalan avulla. Se voi olla mitä tahansa, esimerkiksi terveys, rakkaus, runsaus, työ jne.

Tavoitteen selkeys on erittäin tärkeää, jotta mandala toimisi toivotulla tavalla ja toiveesi pääsisi manifestoitumaan. Luota onnistumiseen.

Kun valitset aiheen, teeman manifestointiin, kysy itseltäsi, mitä se tarkoittaa sinulle? Millaisia asioita tapahtuu? Millaisia asioita tulee luoksesi?

Muista, voit vain itseesi kohdistaa manifestoinnin. Esim. sinkun toive parisuhteesta, voi toivoa kumppania, mutta et voi kiinnittää ketään ihmistä nimeltä manifestointiin.

Rakkausmanda

KIVIEN VALINTA

Kivimandalassa yhdistyy kivien energia ja vetovoimanlaki. Kivien energia voimistaa mandalan, luomisen energiaa. Puhdas aikomuksesi, intentio lisää voimaa luomiseen.

Suosi sinulle energioiltaan tuttuja kiviä. Valitse 2-4 eri kivilajia, kivien ja aikomuksesi energia pysyy selkeänä, näin vältät sekavaa aikomusta ja kivikaaosta.

  • AMATSONIITTI– rentouttava, sitä kautta vahvistaa luovuutta, kehon palautumista
  • APOFYLLIITTI – kivi meditaatioon ja luoviin visioihin, tuo valoa elämään
  • RUUSUKVARTSI – lempeys, rakkaus, itsestä huolehtiminen, elämänilo
  • PYRIITTI– vauraus, energisyys, uusia ideoita ja runsautta elämään
  • LABRADORIITTI– rauhoittava ja harmonisoiva, luovuutta
  • SAVUKVARTSI – maadoittavana ja tasapainottavana kivenä, tuo iloa ja positiivisuutta elämäämme, lisää luovuutta ja auttaa keskittymisessä.

KESKUSKIVI

Voit valita ison keskuskiven muodostaaksesi mahdollisimman suuren ja voimakkaan energiakentän. Suosittelen kokeilemaan mikä toimii juuri sinulle. Itse käytän pieniä mandaloita, saatan sommitella lipaston reunalle yhden ja toisen ikkunalaudalle. Tilanteesta riippuen teen isomman lattialle. Huomio pienokaiset, kivet ovat herkullisen värisiä ja sujahtavat helposti suuhun.

Carina Åstrandin maalama taulu kivimandalan alustana

Mandalan voi tehdä muistakin esineistä tai materiaaleista kuin kivistä. Luonnosta löytyy kukkia, kiviä, siemeniä ym. luonnon omalla energialla vahvistettuina, mikä sen ihanampaa!

Mandalan alustana opastetaan käyttämään levyä johon on piirretty elämänkukan symbolia. Itse pidän vapaasta asettelusta. Kuvataiteilija Carina Åstrandin maalaamat Pyhät geometristet taulut ovat loistavia kivimandalan alustoja. Auralite Shopista löydä erikokoisia ja -värisiä tauluja mandalan alustaksi.

Carina Åstrandin maalama pyhä geometrinen taulu mandalan alustana kukkien kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *