Reiki-energia hoito

Lempeä ja rentouttava Reiki-energia hoito

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta.

Reiki-hoidossa hoitaja kanavoi energiaa käsiensä kautta pukeissa olevaan hoidettavaan. Reiki ei ole hierontaa, vaan hoidettaessa käsiä pidetään paikallaan kevyessä kontaktissa eri hoitopaikoissa hoidettavan keholla. Hoidettava voi olla esimerkiksi joko makuu- tai istuma-asennossa.

Reikihoito hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja se vaikuttaa hyvin monella tasolla. Paitsi että oireet saavat hoitoa, niin hoitoa saavat myös niiden syyt. Reikihoidon vaikutus voi mennä hyvinkin syville tasoille, poistaen kehostamme energiatukoksia ja epäpuhtauksia.

Yleisimpiä silminnähden havaittavia hoidon vaikutuksia ovat syvä rentouden tila ja yleinen hyvänolon tunne. Sopii fyysiseen palautumiseen.

On hyvä pitää mielessä, että Reiki on aina hyvin henkilökohtainen ja kokemuksellinen asia. Ei siis ole olemassa vain yhtä tiettyä “oikeaa” tapaa kokea hoitoa. Toinen kokee hoidon kuuluvan työhyvinvointiin, toiselle vuorovaikutteinen ja valmennuksellinen keskustelu energiahoidon aikana antaa yritystoimintaan uusia ideoita, jopa kirjan nimen syntyä olemme saaneet todistaa.

Reiki on yksi rentouttavimmista hoito muodoista mitä tiedän, ja on hyvin yleistä että hoidettava nukahtaa hoidon aikana.

Hinta 69€, varaa 1,5h aikaa, hoito kestää 60min + alku- ja loppukeskustelu. Saman pävän aikan peruutettuista hoidoista veloitamme koko maksun.

Tiedustelut ja ajan varaus info@suntahti.fi tai 050 537 5564.