Energiahoito

Lempeä ja rentouttava intuitiivinen energia hoito.

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta.

Energiahoidossa hoitaja kanavoi energiaa käsiensä kautta pukeissa olevaan hoidettavaan. Energiahoito ei ole hierontaa, vaan hoidettaessa käsiä pidetään paikallaan kevyessä kontaktissa eri hoitopaikoissa hoidettavan keholla. Hoidettava voi olla esimerkiksi joko makuu- tai istuma-asennossa.

Energiahoito hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja se vaikuttaa hyvin monella tasolla. Paitsi että oireet saavat hoitoa, niin hoitoa saavat myös niiden syyt. Energiahoidon vaikutus voi mennä hyvinkin syville tasoille, poistaen kehostamme energiatukoksia ja epäpuhtauksia.

Yleisimpiä silminnähden havaittavia hoidon vaikutuksia ovat syvä rentouden tila ja yleinen hyvänolon tunne. Sopii fyysiseen palautumiseen.

On hyvä pitää mielessä, että energiahoto on aina hyvin henkilökohtainen ja kokemuksellinen asia. Ei siis ole olemassa vain yhtä tiettyä “oikeaa” tapaa kokea hoitoa. Toinen kokee hoidon kuuluvan työhyvinvointiin, toiselle vuorovaikutteinen ja valmennuksellinen keskustelu energiahoidon aikana antaa yritystoimintaan uusia ideoita, jopa kirjan nimen syntyä olemme saaneet todistaa.

Energiahoito on yksi rentouttavimmista hoito muodoista mitä tiedän, ja on hyvin yleistä että hoidettava nukahtaa hoidon aikana.

Hinta 69€, varaa 1,5h aikaa, hoito kestää n. 40-60min + alku- ja loppukeskustelu. Saman pävän aikan peruutettuista hoidoista veloitamme koko maksun.

Tiedustelut ja ajan varaus kirsiteresa@suntahti.fi tai 050 537 5564.

Hoitotilat:

– Vaasassa, Pitkäkatu 1

– Karjaalla, Hernekaskentie