Intuitiivinen piirros – Auragrafi

Auragrafi on ihmisen energiakenttää kuvaava värillinen piirros. Se voi sisältää muotoja, maisemia, symboleja ja se voi olla täysin abstraktikin. Se voi sisältää tarvittaessa oppaiden tai henkimaailmaan siirtyneiden rakkaiden viestejä. Sitä voidaan pitää myös voimakuvana.

Kuvan koko on A4, mukana tulee lyhyt suullinen tai video tulkinta.

Auragrafi-tulkinta voidaan toteuttaa myös videopuheluna (noin 30 min), auragrafin kuva toimitetaan sähköpostilla.

Hinta 55€

Tiedustelut ja varaukset –  kirsiteresa @ suntahti.fi

Näyteteksti tulkinnasta.

Tulinaisellisuuden kukka

Oman tahdon ja voiman kukka, kuvaa herkkyyttä omalle naisellisuudelle. Vanhojen ajatusmallien purkaminen naisellisuuden teemojen alueelta tuo vapauden tunnetta. Uudistuminen tuo vastuuta omista tunteista ja ajatuksista sekä luo mahdollisuuksia ja runsautta. Syntyy kaiken kattava uusi alku, rakkaudella ja intuitiolla.

Eksyneiden pelastaja – vene vesillä

Syvissä vesissä uivien majakka, valosi johdattaa eksyneet omiin laivojen ruoreihin, oman elämän hallintaa. Energiasi on iloista, kannustavaa ja kohottavaa, kuin tähtienergiaa, joka on muille elämän eliksiiriä. Samalla kun autat muita, sinua valmistellaan omien tunteiden huomiointiin. Muista pitää omat rajasi, hoida myös itseäsi. Olet arkovas.

Luonnon voimat

Maadoittumisen ja lepäämisen tärkeydestä muistutetaan. Onko sinun lähellä lähdettä? Uskomusten mukaan lähteellä on eheyttäviä ja parantavia voimia. Jos mahdollista käy lähteellä ja tunnustele luonnon voimia ja energioita.

Maadoittuminen, läsnä-olo tuo harmoniaa ja harkintaa haasteellisiin hetkiin.

Olet ilo ja valo! <3